Jan
Geen reviews gevonden
  • Sales - Marketplaces
  • Data driven marketplace marketeerProductbeschrijvingenHoe begin je met online verkopenProduct advertenties
  • Gevestigd inBreda Centrum
  • € 0,00per uur
Jan
Na mijn eerste aanraking met online marketing en e-commerce ging er een wereld voor mij open! Oneindige mogelijkheden om te ondernemen doken op en eindelijk vond ik iets, naast voetbal, waar ik mijn passie in kwijt kon. Dit zorgde er voor dat ik al tijdens mijn studie ben ik begonnen met een online markering bureau gericht op zoekmachine optimalisatie en advertisement, voornamelijk op Google.  

Nu, ruim twee jaar verder, ben ik mij gaande weg meer en meer gaan specialiseren in de online marketing op Marketplaces zoals Amazon en Bol.com. In samenspraak met de klant bepalen we de juiste strategie die zorgt voor een betere vindbaarheid, wat weer zorgt voor een betere verkoop, dus winst. Denk hierbij aan data gedreven beslissingen op het gebied van geoptimaliseerde productbeschrijvingen en op maat gemaakte advertenties aan de hand van de juiste keywords.

“Mijn visie is dat Marketplaces over vijf jaar net zo belangrijk zijn als start van de (online) Customer Journey, als dat vandaag de dag Google is”.  Marketplaces moeten dus gezien gaan worden als een volwaardig kanaal in de marketing mix van bedrijven die zich bezig houden met de verkoop van producten.Wil jij beginnen met het verkopen op marketplaces, of wil je meer weten over de manier hoe Marketplaces werken? Ik kom graag vrijblijvend met je in contact.
Locatie
Gevestigd in Breda, Netherlands
Chatten met Jan
Een moment geduld aub..