Flexwerkers

FLEXBILLY: ALTIJD EEN
OPDRACHT DIE BIJ JOU PAST!

FlexBilly is het platform om in contact te komen met opdrachtgevers. Als flexwerker kan je op zoek zijn naar verschillende typen opdrachten. Zo kan je op zoek zijn naar een tijdelijke job voor een paar maanden, of juist naar een eenmalige klus.

Ook kan het zijn dat je op zoek bent naar een vast inkomen. Misschien heb je een eigen bedrijf en wil je daarmee regelmatig aan de slag bij verschillende opdrachtgevers.
Flexwerkers Bij FlexBilly krijg je als flexwerker een duidelijk overzicht van openstaande opdrachten. Met jouw FlexBilly profiel kan je zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk aangeven wat voor persoon je bent, wat jouw kwaliteiten zijn en waar je naar op zoek bent. Aan de hand van jouw profiel kunnen opdrachtgevers jou benaderen, maar je kan ook zelf reageren op een openstaande opdracht. De opdrachten staan omschreven op het opdrachtenbord. Bij elke opdracht kan je lezen wat de opdracht precies inhoudt, welk tarief geboden wordt en wat de data, tijden en locatie zijn.

Hoe verloopt de samenwerking?

1

Opdracht zoeken

Nadat je een passende opdracht hebt gevonden bij jouw profiel, geef je via mail of telefoon aan dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking.
2

Samenwerking

Vervolgens verloopt de communicatie tussen jou en de opdrachtgever. Je vult hierbij samen de volledige samenwerking naar wens in.
3

Review

Na de samenwerking kan zowel jij als de opdrachtgever elkaar beoordelen aan de hand van een beoordeling en een review.

Voordelen van FlexBilly

 • Opdrachten

  De opdrachten zijn omschreven zoals je gewend bent bij een normale vacature, maar dan uitgebreider. FlexBilly biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om zoveel mogelijk informatie aan de opdracht toe te voegen.
 • Beoordeling

  Aan de hand van beoordelingen en reviews kan je zien hoe andere flexwerkers de samenwerking met de opdrachtgever hebben ervaren. De reviews die opdrachtgevers aan jou als flexwerker geven maken jouw profiel interessanter voor andere opdrachtgevers. 
 • Communicatie

  De communicatie met de opdrachtgever verloopt via jou. Er is geen partij die tussen jou en de opdrachtgever instaat. 
 • Afspraken  

  Voor afspraken met betrekking tot de opdracht vindt afstemming plaats tussen jou en de opdrachtgevers. In overleg kun je uitkomen op allerlei vormen van samenwerkingen. Zo valt te denken aan een zzp constructie of werken met uurloon. 

Vrijheidseconomie Momenteel bevinden we ons steeds meer in een vrijheidseconomie. Dit betekent dat er niet meer alleen wordt gewerkt volgens een vast, maar vaker via een kort en/of tijdelijk dienstverband of met tijdelijke klussen. Als werkzoekende is het belangrijk om mee te gaan in deze ontwikkeling. Ook als je graag meebeweegt in de actuele ontwikkelingen is het een aanrader. Je kunt namelijk ook naast je huidige werkzaamheden netwerken via FlexBilly en je horizon verbreden.

Hoe vind ik de juiste opdracht?

Als flexwerker heb je meerdere mogelijkheden om in contact te komen met een opdrachtgever via FlexBilly.

De eerste mogelijkheid is door jouw profiel zo compleet mogelijk te plaatsen op  FlexBilly. In je profiel omschrijf je kort wie je bent en wat voor typen  opdrachten je zoekt. Daarnaast omschrijf je jouw vaardigheden, de locatie van  het gebied waarin je werkzaam bent en het door jou vastgestelde uurtarief.  Na het plaatsen van jouw profiel kunnen opdrachtgevers contact met jou opnemen.
De tweede mogelijkheid is dat je als flexwerker zelf met jouw profiel reageert op een openstaande opdracht die je hebt gevonden op het opdrachtenbord. Wanneer de opdrachtgever interesse heeft in een samenwerking, zal de opdrachtgever contact opnemen met jou. Aanmelden als billy
Een moment geduld aub..