Opdrachtgevers

FlexBilly biedt een flexwerker
voor elke opdracht

FlexBilly is het platform om in contact te komen met flexwerkers. Je kan ten allen tijden een opdrachtgever zijn, zowel als bedrijf als particulier. Als opdrachtgever wil je graag een overzichtelijk profiel zien van een potentiële flexwerker. Voor elke opdracht zijn bijvoorbeeld verschillende vaardigheden, talenten, type personen of bepaalde werkervaringen vereist. FlexBilly biedt flexwerkers de mogelijkheid om een zo compleet mogelijk beeld te geven van zichzelf, zodat je duidelijk kan zien of de flexwerker past bij jouw opdracht.
Opdrachtgevers Bij FlexBilly krijg je als opdrachtgever de mogelijkheid om verder te kijken dan een standaard cv. Zo heb je direct inzage in de motivatie van een flexwerker, opdrachten die de flexwerker voorheen heeft uitgevoerd en bijbehorende beoordelingen vanuit hun voorgaande samenwerkingen. Daarnaast heb je direct een duidelijk overzicht van de persoonsgegevens, locatie, leeftijd en het door de flexwerker voorgestelde tarief.

Hoe verloopt de samenwerking?

1

Opdracht zoeken

Nadat je de juiste flexwerker hebt gevonden voor jouw opdracht, geef je via mail of telefoon aan dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking.
2

Samenwerking

Vervolgens verloopt de communicatie tussen jou en de flexwerker. Je vult hierbij samen de volledige samenwerking naar wens in.
3

selectieproces

Dankzij FlexBilly omzeil je dus een groot deel van het werving- en selectieproces, maar heb je de invulling van de samenwerking volledig zelf in handen.

Voordelen van FlexBilly

 • Flexwerkers

  Duidelijke profielen van flexwerkers, hun motivatie, vaardigheden en werkervaringen.  
 • Beoordeling

  De profielen van de flexwerkers beschikken over beoordelingen en reviews van opdrachtgevers waar zij voorheen mee hebben samengewerkt. Zo heb je een direct inzicht in hun referenties. Ook kunnen flexwerkers jou als opdrachtgever beoordelen, dit maakt jou als opdrachtgever interessanter.
 • Communicatie

  De communicatie met de flexwerker verloopt via jou, net als wanneer je zelf iemand zou werven op de arbeidsmarkt. Er is geen partij die tussen jou en de flexwerker instaat. 
 • Afspraken

  De afspraken met betrekking tot de opdracht worden afgestemd door jou en de flexwerker. Hierin staan jullie beide vrij. Je kan in overleg met de flexwerker tot allerlei soorten samenwerkingen komen. Zo kan je er samen uitkomen om de samenwerking via een zzp constructie te doen, met een uurloon te werken of als overig werk te beschouwen.


Vrijheidseconomie Momenteel bevinden we ons steeds meer in een vrijheidseconomie. Dit betekent dat er niet meer alleen wordt gewerkt volgens een vast, maar vaker via een kort en/of tijdelijk dienstverband of met tijdelijke klussen. Als opdrachtgever is het belangrijk om mee te gaan in deze ontwikkeling. Voor bepaalde opdrachten en bijbehorende werkzaamheden is een flexwerker uitermate geschikt. Op de huidige krappe arbeidsmarkt is het moeilijk om geschikt personeel te vinden. Het gebruik van flexwerkers biedt jou als opdrachtgever velen voordelen. De werving- en selectieprocedure wordt versimpeld en velen werkgeverslasten vervallen.

Hoe vind ik de juiste flexwerker?

Als opdrachtgever heb je meerdere mogelijkheden om in contact te komen met een flexwerker via FlexBilly. 

De eerste mogelijkheid is dat je een opdracht plaatst op het opdrachtenbord. Hier omschrijf je de opdracht en bijbehorende informatie zoals: de locatie, het aantal uur, de duur van de samenwerking, de vereisten voor de flexwerker en het de aangeboden vergoeding. Na het plaatsen van de opdracht kunnen flexwerkers contact opnemen met jou.
De tweede mogelijkheid is dat je als opdrachtgever zelf op zoek gaat naar de flexwerker. Aan de hand van een zoekterm (bijvoorbeeld: fotograaf) met betrekking tot jouw opdracht krijg je een overzicht van de flexwerkers die actief zijn binnen de door jou gekozen zoekterm. Aanmelden als willy
Een moment geduld aub..