Maak een account aan als Billy

Wellicht ben jij net klaar als online marketing student of wil jij naast je studie een bijbaan binnen de online marketing. Maak een account aan als Billy bij FlexBilly. Zo bied jij je aan als flexwerker voor verschillende opdrachten, waaronder social media beheer of het schrijven van teksten.. Kies de categorie die jou het meeste aanspreekt en waar jij ervaring mee hebt. Maak jouw profiel zo concreet mogelijk als een cv, maar dan leuker. Voeg jouw ervaringen toe, je motivatie en de regio waarin jij actief wilt zijn. Daarnaast kun je zelf het tarief bepalen of kiezen om het tarief in overleg te bepalen.

Je kan zelf op zoek gaan naar een opdrachtgever of jezelf aanbieden als flexwerker. Het voordeel bij het zoeken naar een opdrachtgever is dat andere een opdrachtgever een review kunnen geven. Mocht een opdrachtgever dus al eerder een samenwerking via FlexBilly hebben gedaan, kan de flexwerker deze samenwerking beoordelen. Zo weet jij ook de mening van andere Billys!

Maak een gratis account aan, vind de opdrachtgever die bij jou past en neem direct contact op!
Online marketing student inhuren als Willy Ben jij binnen jouw bedrijf op zoek naar een online marketing topper? Vind deze gemakkelijk en snel via FlexBilly. Bij ons kunnen studenten zichzelf aanmelden voor verschillende opdrachten. Doordat zij hun kennis, ervaringen en motivatie delen weet jij precies of deze online marketing student inhuren voor jouw bedrijf een goede keuze is. Je hebt direct contact met de student, er zijn geen tussenpersonen. Daarnaast kunnen de flexwerkers vooraf een tarief bepalen, of ervoor kiezen om dit in overleg te doen. Mocht je liever hebben dat jouw flexwerker bij jou langs komt en wil je diegene niet te lang laten reizen, filter op de locatie en vind een online marketing student bij jou in de buurt.

Je kan ten alle tijden een opdrachtgever zijn, zowel als bedrijf als particulier, als je maar een opdracht hebt liggen die een student kan uitvoeren.

Voordelen online marketing student inhuren via FlexBilly

Bij FlexBilly maken we gebruik van verschillende categorieën. Zo kun je specifiek zoeken naar de student die past bij jouw opdracht, denk hierbij dan aan de volgende categorieën:
  • Digitale marketing
  • Data & Analyseren
  • E-commerce
Twijfel je om een online marketing student in te huren? Wellicht zijn andere bedrijven je al voor geweest om een samenwerking met de desbetreffende persoon aan te gaan. Zij kunnen deze persoon een review geven. Zo weet jij of andere opdrachtgevers positief waren over deze flexwerker. 
Het inhuren van een online marketing student is simpel, neem direct contact via de mail of telefoon op met hem/haar. Bespreek samen de samenwerking en maak afspraken. Doordat dit rechtstreeks gaat omzeil je een groot deel van het werving- en selectieproces. Maak de afspraak samen tot een succes! Wellicht bevalt de samenwerking en kunnen jullie in de toekomst meer voor elkaar betekenen. 

Registreer nu als Billy of Willy en vindt jouw opdrachtgever of flexwerker!
Een moment geduld aub..